(VIDEO) Teribiliştii în TikTok: cu peste 190 km/h cu Mercedes vechi în condiţii de iarnă prin Moldova

3 Februarie 2021, 17:42
Denis Godorozea
Fie în goană după popularitate, fie de setea senzaţiilor tari, un TikToker a ajuns în atenţia reţelelor de socializare gonind cu peste 190 km/h pe o şosea din ţară. Acesta se aventurează cu încă cel puţin doi amici de-ai săi la bordul unui Mercedes-Benz produs acum peste 20 de ani care, cel mai probabil, nu oferă nici măcar cele mai fireşti sisteme de siguranţă activă, iar în caz de accident la o asemenea viteză, ar rezulta într-o adevărată tragedie.
Nu i-a oprit nici măcar condiţiile meteo, carosabilul umed, nici alţi participanţi la trafic, veniţi pe contrasens pe un drum cu doar 2 benzi, câte una în fiecare direcţie, cu o stare mai jalnică a asfaltului. Imaginile au fost distribuite acum câteva minute pe reţelele de socializare, iar oamenii legii nu au venit cu vreo reacţie deocamdată, astfel nu cunoaştem cine şi când a comis încălcarea grosolană.

Au avut noroc de data asta, dar poate vreo amendă usturătoare i-ar determina să renunţe altă dată la "aventuri" pe drumurile publice? Cum pot fi prevenite asemenea cazuri în viitor?

Sursă video: Facebook.com / Chisinau.Fail
0
12,836
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!