Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Top 10 cele mai bune şi fiabile motoare diesel cu injecţie Common Rail din ultimii 25 ani

13 Februarie 2021 - 16:14
Redacţia PiataAuto.md
Mecanicii pricepuţi în reparaţia motoarelor, despre cam am mai vorbit noi anterior, au realizat de curând un top al celor mai bune şi fiabile motoare diesel cu injecţie pe rampă comună din ultimii 25 ani. Reamintim, mecanicii despre care vorbim azi sunt nişte bieloruşi direct implicaţi în reparaţia motoarelor şi cutiilor de viteze de mulţi ani, iar canalul lor de YouTube are avantajul de a vorbi foarte precis şi la obiect, folosind mai ales informaţii acumulate din experienţa lor uriaşă.
Prin urmare, pe lângă priceperea inginerească pe care o au aceştia despre construcţia unui motor, atunci când vorbesc despre probleme sau fiabilitate, aceştia se referă da date statistice adunate din nenumăraţii lor ani de experienţă. Dacă o problemă apare în mod repetat la noi şi noi motoare, înseamnă că este o problemă cronică de fiabilitate. Şi dimpotrivă, dacă anumite motoare au probleme sau capricii minime, se poate vorbi de o fiabilitate avizată, de viaţă reală, nu doar de o promisiune frumoasă din partea producătorului.
Iar video-ul de mai jos, publicat de bieloruşi de curând, are un top 10 al celor mai bune motoare diesel lansate de prin 1997 încoace, deci cam în ultimii 25 de ani. Fiecare din aceste motoare, care s-au regăsit în top, e însoţit de explicaţii de ce şi-a meritat poziţia şi de particularităţi constructive. Veţi găsi sute de topuri cu motoare bune pe tărâmurile internetului, dar ele nu vor fi făcute de cineva care are un depozit cu mii de metri pătraţi de motoarele defectate sau reparate, deci nu vor veni în rezultatul a mii şi mii de cazuri de viaţă reală.

Vedeţi mai jos topul şi scrieţi în comentarii ce părere aveţi despre propulsoarele care s-au regăsit în el! Apropo, video-ul dispune de subtitre în engleză sau chiar română prin traducere automată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter