(VIDEO) Top 10 cele mai problematice motoare diesel din ultimii 25 de ani

27 Februarie 2021, 17:23
Redacţia PiataAuto.md
Topurile motoarelor nereuşite sunt probabil cel mai dificil a fi făcute, pentru că pot fi deduse cu adevărat doar în rezultatul a ani, chiar decenii de experienţă în reparaţia de motoare şi în interacţiunea cu zeci de mii de clienţi sau chiar mai mult. În Belarus există o asemenea companie, specializată în vânzarea pieselor de schimb, a componentelor pentru motoare şi transmisii, şi chiar în reparaţiile cele mai complexe de motoare şi cutii de viteză. Şi anume ei, din experienţa lor mecanică îndelungată, au şi generat acest top al celor mai problematice motoare diesel lansate în ultimii 25 de ani.
Noi am publicat anterior şi un top al celor mai bune motoare diesel cu common-rail, format tot de aceeaşi autori, şi ştim că acel top s-a bucurat de apreciere în rândul vostru, tocmai de asta venim azi şi cu partea opusă a rating-ului, acolo unde sunt poziţionate motoare care pot da cele mai mari bătăi de cap proprietarilor din cauza fie a unor nuanţe de care trebuie să se ţină cont, fie a unor greşeli de proiectare care generează probleme cronice.
Video-ul de mai jos conţine 10 cele mai proaste şi mai nefiabile motoare diesel lansate în ultimii 25 de ani, practic, de prin 1996-1997 încoace. Pe locurile 6-10 sunt motoare care pot rămâne în funcţiune, dacă se ţine cont de anumite particularităţi în mentenanţă, iar pe locurile 1-5 sunt cele care au adevărate erori de proiectare şi problemele sunt, practic, nesfârşite şi cronice, fiind mai bine de evitat. Fiecare dintre cele 10 motoare e însoţit de explicaţii succinte şi clare despre probleme lor, ca să fie maxim de uşor de înţeles. Şi, din nou, cel mai preţios aspect al acestui top e că acesta nu e format în rezultatul unor păreri personale, ci e făcut de oameni cu adevărat profesionişti în reparaţii, deţinătorii unui depozit imens de 6 etaje, plin de motoare şi cutii reparate au înlocuite, iar asta înseamnă concluzii în urma a mii şi mii de cazuri din viaţa reală!

Vezi mai jos video-ul (poţi include şi subtitre cu traducere automatizată în română, dacă vrei), şi apoi spune-ne ce impresii ai despre motoarele care s-au regăsit în top! Apropo, s-ar putea să rămâi uimit că ocupantele locurilor 1 şi 2 sunt două motoare japoneze!
0
25,418
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!