(VIDEO) Tupeu în trafic şi cu Dacia Logan, în Chişinău: pe contrasens, pe sensul giratoriu

25 Februarie 2021, 09:16
Ilie Toma
Adeseori stereotipurile folclorice ne fac să credem că doar şoferii anumitor mărci pot fi obraznici în trafic, iar BMW e probabil prima marcă în topul acestei impresii. De asta, adeseori aceeaşi încălcare comisă de un şofer de BMW e mai blamată public decât dacă ar fi comisă de oricare altă marcă, iar această inerţie e aproape imposibil de combătut deja. Totuşi, un caz filmat ieri în Chişinău că şoferii obraznici conduc uneori şi modelele cele mai pământeşti şi mai accesibile, cum ar fi Dacia Logan.
Un video surprins pe strada Uzinelor din Chişinău ne arată că şoferul unei Dacia Logan a depăşit pe contrasens toată coloana de trafic ce aştepta intrarea în intersecţia cu sens giratoriu şi a vrut să intre în fluxul de trafic ce aştepta chiar înainte de sensul giratoriu. Atunci când două maşini nu i-au permis să facă asta, acesta a recurs la un gest şi mai periculos şi plin de tupeu, ieşind din nou pe contrasens şi mergând o parte de intersecţie pe sensul opus, pentru a ajunge pe sensul giratoriu! Pentru cazul în care poliţia ar avea ajutor în identificarea plăcuţelor de înmatriculare pentru autosesizare, acestea sunt SSO 332.
Voi ce părere aveţi despre toată situaţia asta şi despre fenomenul acestor şmecheri în trafic, care denotă asemenea lipsă de respect faţă de toţi ceilalţi şi mai şi pun în pericol siguranţa traficului?
0
1,608
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!