(VIDEO) Un moldovean a devenit vedetă pe TikTok după ce a fost filmat la volanul unui Rolls-Royce în Florida, fiind întrebat cu ce se ocupă

21 Februarie 2021, 16:07
Redacţia PiataAuto.md
De ceva timp în mediul online, pe platforme precum TikTok şi YouTube, e foarte popular un canal al unui vlogger, care, mergând pur şi simplu pe stradă şi văzând oameni la volanul unor maşini scumpe, îi întreabă direct şi frontal cu ce se ocupă. Unii se fâsticesc de întrebare, alţii, însă, îşi spun cu demnitate activitatea datorită căreia au ajuns să conducă asemenea maşini scumpe.
Printre cei intervievaţi, acum trei săptămâni s-a numărat şi un moldovean pe nume Petru Grati, informează Unimedia. Într-un video cu o serie de asemenea întrebări, filmate în Miami, Florida, a fost surprins şi moldoveanul, care era la volanul unui Rolls-Royce Dawn. La obişnuita întrebare cu ce se ocupă, acesta a răspuns că deţine o companie de închirieri a maşinilor exotice, numită Onyx Exotics. Ei bine, de atunci şi până azi acel video a adunat peste 54 de millioane de vizualizări pe TikTok şi încă aproape 1 milion pe YouTube.
Partea şi mai interesantă e parcursul antreprenorului moldovean din SUA. Se pare că acesta e emigrat în SUA încă în anul 2008, când avea doar 19 ani. Primii doi ani a lucrat în construcţie, apoi încă 4 ani a muncit şofer de camion pe drumurile nord-americane, iar între timp şi-a lansat propria companie deţinătoare de camioane.
Foto: unul din camioanele deţinute de compania lui Petru Grati

În toamna anului 2020 a fondat şi compania Onyx Exotics, care are în oferta sa nu mai puţin de 13 modele de lux — 3 Lamborghini Urus în diverse interpetări, 1 Lamborghini Huracan Spyder, două Bentley, Bentayga şi Continental GT, patru modele Ferrari şi trei modele Rolls-Royce — 1 Cullinan şi două exemplare Dawn, printre care şi exemplarul alb la volanul căruia a fost filmat.
După filmarea acestui video, se pare că moldoveanul l-a invitat pe vlogger-ul autor la sediul lui, oferindu-i o maşină exotică la alegere, pentru a o savura pe perioada unui week-end.

Petru Grati este căsătorit şi are 3 copii.
0
8,478
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!