(VIDEO) Un muscle-car, iritat că a fost întrecut de o Tesla, provoacă un grav accident în SUA

3 Februarie 2021, 15:56
Ilie Toma
Un caz foarte ciudat a avut loc câteva zile în urmă în SUA şi a implicat un muscle-car, o Tesla şi ceva aroganţă inutilă, care a dus la provocarea unui accident grav.
Proprietarul unei Tesla Model 3 circula pe una din arterele de mare viteză de lângă Los Angeles la o oră nocturnă, două dintre benzi fiind relativ lente, iar cea de-a treia — aproape liberă. Respectiv, şoferul Teslei a ales cea de-a treia bandă şi şi-a continuat deplasarea, întrecând la un moment dar şi un muscle-car de model Dodge Challenger.

Şoferul muscle-car-ului s-a simţit iritat că a fost întrecut de o maşină electrică, probabil, pentru că a apăsat brusc acceleraţia şi a venit în spatele Teslei, încercând apoi s-o întreacă pe partea dreaptă, strecurându-se printre maşinile de pe benzile alăturate. Doar că la un moment dat s-a pomenit cu o maşină mult mai lentă în faţa sa, pe care a lovit-o în plină viteză, fără măcar să reuşească a frâna câtuşi de puţin. În rezultat, atât muscle-car-ul, cât şi cealaltă maşină, au fost proiectate în parapetul alăturat, fiind grav avariate.

Vedeţi momentul impactului mai jos, filmat de către sistemul de camere al Teslei Model 3.
0
20,501
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!