(VIDEO) Vezi cum se descurcă pe zăpadă Lamborghini Aventador înarmat cu şenile

9 Februarie 2021, 16:03
Denis Godorozea
Când îţi imaginezi vreun supercar exotic de talia lui Lamborghini Aventador nici nu ţi-ar vine să crezi că te-ai putea plictisi înaintând cu el pe şosele pustii, prin cele mai pitoreşti regiuni ale lumii, scăldate în razele solare întreg anul. Dar setea de aventuri şi goana după conţinut original poate lua uneori o întorsătură imprevizibilă astfel încât chiar şi un Aventador să ajungă să fie aruncat în nişte condiţii bizare. Este cazul vlogger-ului american TheStradman, care s-a aventurat cu propriul supercar prin nămeţi.
Comunitatea auto a mai văzut asemenea proiecte, cu maşini de lux ce costă zeci sau chiar sute de mii de euro, transformate în monştri de offroad cu şenile. Şi TheStradman şi-a înarmat Aventador-ul cu şenile, dar nu a îndrăznit să-l modifice prea mult, decât prin sudarea elementelor de fixare şi înlocuirea roţilor obişnuite cu şenilele propriu-zise. Asemenea kit-uri există într-o mare varietate în vânzare şi pot fi comandate pentru practic orice maşină, de altfel, iar preţul depinde doar de capacitatea lor de a face faţă condiţiilor în care va înainta maşina.
Finalul încercării dubioase a fost previzibil, or autorul materialului s-a pregătit din timp cu un Wrangler, tot "încălţat" în şenile, care a şi venit în ajutorul Aventador-ului. Până la urmă, nu este clară nici cauza defectului, o fi vreo problemă la transmisie, sau ceva mai grav de atât.
0
1,886
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!