(VIDEO) Vlogger-ul rus, care a distrus un Porsche Taycan de faţada unui showroom, îşi explică gestul

16 Februarie 2021, 16:58
Ilie Toma
Vlogger-ul rus, care săptămâna trecută a distrus un Porsche Taycan, trecând prin faţada unui showroom din Moscova, îşi explică acum gestul, declarând că este iritat de comentariile care s-au năpustit de această dată asupra sa. Dacă în cazul Mercedes-ului AMG pe care l-a ars, majoritatea urmăritorilor săi, l-au elogiat, atunci în cazul lui Taycan, părerile au fost mult mai împărţite.
Aşadar, acesta declară că în momentul în care a distrus Porsche-ul, maşina era deja proprietatea sa, întrucât o plătise şi publică şi imagini cu torbe de bani cash pe care i-a dus în casieria showroom-ului.
În al doilea rând, acesta menţionează că Porsche nu i-a plătit pentru vreo publicitate. Iar în al treilea rând, poate scuza cea mai penibilă şi mai greu de crezut e că întreaga situaţie nu a fost regizată, ci că el chiar a încurcat pedalele! Operatorul filma din întâmplare din afară, clipul de fapt trebuia să fie altfel, iar printr-o pură întâmplare vlogger-ul ar fi încurcat pedalele.
De ce ar menţiona el scuza asta pe care nu o va crede nimen? Pentru că la mijloc e o asigurare CASCO, pe care o menţionează şi el. Iar dacă s-ar demonstra că totul a fost o acţiune cu rea-voinţă, înscenată, compania de asigurări ar putea cu uşurinţă să-i refuze achitarea daunelor. Aşa, însă, vlogger-ul trage nădejde că versiunea sa va fi luată drept una credibilă. Doar că asta miroase a fraudă în asigurări, iar asta poate fi un drum sigur spre o condamnare cu închisoare.

Voi ce părere aveţi?

Atenţie, video-ul conţine limbaj licenţios.
0
2,281
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!