(VIDEO) Vlogger-ul rus, care şi-a incendiat Mercedesul AMG, a distrus un Porsche Taycan şi faţada unui showroom

9 Februarie 2021, 11:15
Ilie Toma
Mai regizat şi mai penibil de atât probabil nu se putea, dar faptul s-a produs şi uneori şi despre asemenea fapte trebuie să ştim, poate pentru a le evita. Vlogger-ul rus, care s-a făcut remarcat în luna noiembrie a anului trecut prin incendierea Mercedesului său AMG GT 4-door Coupe pe un câmp, a făcut o nouă boacănă.
Acesta a venit într-un showroom Porsche din Rusia, pretinzând că admiră noul model electric al mărcii germane — Taycan. Fireşte, echipa sa de filmare era pregătită din timp, şi în interior, şi afară. La un moment dat, acesta a pornit maşina şi a apăsat acceleraţia în podea, aşa că Taycan-ul a accelerat imediat spre faţada showroom-ului, pe care a şi spart-o, ieşind afară.
Fireşte, maşina e distrusă, faţada showroom-ului la fel. „Protagonistul” a rostit în video că ar fi încurcat pedalele, dar nici asta nu e decât o replică regizată, bineînţeles. Am solicitat o reacţie de la Porsche Russia, dar probabil în acest moment ei sunt bombardaţi cu asemenea întrebări şi ar putea reveni în scurt timp cu un comunicat public pentru toţi.

Ce părere ai de fapta vlogger-ului? Cum crezi, cât va mai dura până acesta va fi arestat şi condamnat, sau cel puţin i se va pune interzis în anumite locuri publice?
0
36,234
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!