Wrangler va fi primul: Jeep publică o imagine cu viitoarea versiune electrică a offroader-ului

9 Februarie 2021, 12:26
Denis Godorozea
Jeep se pregăteşte să diversifice şi mai mult gama motorizărilor actualului Wrangler, ca să nu lase şanse concurenţilor proaspeţi, precum noul Ford Bronco. Noua motorizare va fi una 100% electrică, iar astfel Wrangler poate deveni primul model în segment cu o asemenea versiune. Deocamdată Jeep publică o singură imagine cu viitoarea premieră, fără prea multe detalii.
Varianta electrică Wrangler va debuta în cadrul evenimentului Easter Jeep Safari în statul american Utah — festivalul este dedicat aventurilor în offroad, unde printre protagonişti apar versiuni demenţiale Wrangler, dar cu motoare cu combustie internă, fireşte. Wrangler-ul electric va fi dezvăluit, însă, doar în formă de concept şi, cel mai probabil, nu va risca să se aventureze pe teren accidentat alături de fraţii săi de serie.

Chiar dacă offroader-ul va debuta în formă de concept în primăvară, cei de la Jeep se declară determinaţi să lanseze producţia de serie până la sfârşitul acestui an. Respectiv, livrările ar urma să demareze în primele săptămâni ale anului viitor. Mai aproape de premiera oficială vor fi dezvăluite şi caracteristicile complete a Wrangler-ului, iar voci apropiate sugerează că americanii nu se vor limita la o singură motorizare.
0
976
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!