BMW prezintă noile M3, M4 şi M5 CS în postură de maşini de siguranţă, alături de prima motocicletă M

9 Martie 2021, 16:43
Denis Godorozea
BMW prezintă noile maşini de siguranţă ce vor acompania motocicletele în cadrul noului sezon de competiţii MotoGP, căruia bavarezii s-au alăturat în această postură din 1999. De această dată, marca germană a pregătit trei sportive spectaculoase pentru rolul de safety car, toate noi, fiind vorba de sedanul M3, coupe-ul M4, şi cea mai performantă versiune M5 facelift, cu indicele CS.
Bolizii echipaţi corespunzător, inclusiv cu girofare, vor putea fi văzuţi în acţiune începând cu 28 martie în startul sezonului MotoGT în Qatar. Ulterior, din 18 aprilie, cele trei sportive vor fi acompaniate pe traseele de circuit cu versiuni speciale M8 Competition în cele două tipuri de caroserie Coupe şi Gran Coupe în rol de vehicule de siguranţă, dar şi un X5 M în postură de asistenţă medicală urgentă.
Cea mai captivantă premieră, însă, pare a fi motocicleta M 1000 RR, deci primul model cu două roţi în seria M, dezvoltat de BMW Motorrad, care tot va avea rol de vehicul de siguranţă. În aceste scopuri bavarezii vor livra două unităţi M 1000 RR. Comparativ cu celelalte modele proaspăt prezentate din flota safety car, motocicleta unicată are livreaua în culorile diviziei de performanţă BMW M.
0
2,266
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!