Britanicii prezintă noul Bentley Trike, cel mai accesibil model din gamă

10 Martie 2021, 12:31
Denis Godorozea
Bentley prezintă cel mai accesibil model din gama actuală, noul Trike. Acesta, însă, este adresat strict celor mici şoferi, începători, şi are doar trei roţi. Tradiţional, britanicii vor oferi multiple posibilităţi de personalizare pentru această tricicletă, dar fără excese din portofoliul Mulliner.
Noul Bentley Trike este dedicat copiilor într-un diapazon variat de vârste, datorită fixatoarelor şi posibilităţilor de ajustare a scaunului şi ghidonului, micuţii şoferi pot savura din călătoriile cu produsul faimosului brand britanic începând cu vârsta de 12 luni, în acest caz fiind ghidaţi de un adult. Ulterior, micuţii vor putea conduce de sine stătător, ca pe o tricicletă clasică. În total, Bentley Trike poate fi ajustat în 6 direcţii, în funcţie de vârstă şi funcţionalitate.
Fiind, totuşi, un produs al unui constructor auto de automobile performante şi moderne, Bentley Trike oferă un ansamblu de soluţii de siguranţă, 12 la număr, printre care un baldachin pliabil împotriva soarelui, dar rezistent şi la precipitaţii, scaun rotativ cu multiple fixatoare şi centură de siguranţă în 5 puncte.
Bentley Trike porneşte în Marea Britanie de la 395 lire sterline, dar preţul poate fi ceva mai mare în funcţie de preferinţele cumpărătorului. Tricicleta poate fi vopsită, de altfel, în una din culorile standard din portofoliul Bentley prevăzut pentru maşini. Trike poate fi comandat în showroom-urile specializate Bentley din Regatul Unit, iar ulterior vor fi disponibile în majoritatea ţărilor unde este prezentă marca britanică.
0
1,239
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!