Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Butoane clasice şi chenare mari: cum arată interiorul noului Mercedes-Benz C-Class în versiunea de bază

30 Martie 2021 - 14:25
Denis Godorozea
La aproximativ o lună de la premiera mondială noua generaţie Mercedes-Benz C-Class şi-a făcut apariţia în configuratorul german al mărcii, astfel încât putem vedea cum arată cea mai accesibilă versiune a noului W206/S206 pe exterior şi pe interior. Tradiţional, versiunile incipiente se disting mult de cele pe care le putem vedea în imaginile de prezentare din cadrul debutului oficial.
Cu schimbul de generaţii Mercedes-Benz C-Class a preluat concepţia predecesorului, cu design ochit de la nava amiral S-Class atât pe exterior, cât şi în arhitectura interioară. Noile Mercedes-uri aduc pe interior un sistem multimedia de generaţie nouă, cu un ecran poziţionat vertical pe consola centrală, mai informativ şi mai ergonomic, iar instrumentarul de bord digital pare să fie inclus standard pentru toate versiunile.
Astfel, chiar şi pe cele mai accesibile versiuni consola centrală va avea un design similar, în formă de tabletă, însă ecranul sistemului MBUX ocupă acum o suprafaţă mai mică şi are o diagonală de 9.5 inch, pe când versiunile de top, precum în cazul imaginilor de prezentare, ecranul are o diagonală de 11.9 inch. Comenzile sistemului de climatizare au migrat, astfel, mai jos, fiint reprezentate de un set de butoane tradiţionale, care ar putea fi chiar mai comode în utilizare.
O altă diferenţă se ascunde şi în spatele volanului, unde instrumentarul de bord digital este de dimensiuni mai mici, dar decente, de 10.25 inch. În acest caz datele afişate de instrumentar vor fi multe şi informative, dar problema e că ecranul mai compact este integrat în acelaşi corp, precum şi instrumentarul de top de 12.3 inch, astfel versiunile accesibile au chenare imense pe extremităţi. De ce nu s-a optat pentru un corp mai mic pentru instrumentarul de bord incipient, ţinând cont de preţul de pornire de peste 40 mii euro pentru noul C-Class? Mai au loc asemenea şiretlicuri în industria auto contemporană pentru a determina clienţii să mai bifeze careva opţionale? Ce crezi despre acest design?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter