Câinele a fost la volan şi a provocat accidentul: un american îşi acuză patrupedul pentru că Jeep-ul său a lovit un edificiu

24 Martie 2021, 12:42
Redacţia PiataAuto.md
Un caz curios e raportat în statul american Wisconsin. Un Jeep Grand Cherokee a lovit săptămâna trecută faţada unui muzeu din oraşul Sturgeon Bay, dar în momentul impactului în maşină nu se afla decât câinele proprietarului Jeep-ului.
Acesta a declarat că şi-a parcat Jeep-ul la o staţie peco de vizavi şi a mers la o patiserie din apropiere, iar între timp câinele său trebuie să fi reuşit să pună în mişcare maşina şi astfel aceasta a înaintat spre faţada edificiului, lovind-o. Declaraţiile proprietarului de Jeep, însă, sunt contrazise de sistemele de siguranţă moderne, care au elemente de protecţie împotriva cuplării accidentale a poziţiei Drive a cutiei. Înaintarea maşinii ar fi fost posibilă doar dacă şoferul nu a asigurat cutia în poziţia corectă atunci când a lăsat-o cu câinele în interior.

Din fericire, câinele a scăpat fără nici o zgârietură din accident, şi nici maşina, nici edificiul nu au suferit decât avarieri minore. Cel mai probabil, proprietarul de Jeep va scăpa cu o amendă, iar asigurarea sa va plăti daunele materiale, provocate de accident.
0
1,584
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!