Exces de agresivitate pentru BMW X6 din partea AC Schnitzer

26 Martie 2021, 18:44
Denis Godorozea
AC Schnitzer prezintă noul său program de tuning pentru BMW X6 — SUV-ul beneficiază de condimente exterioare cu exces de agresivitate, însă deocamdată tunerii nu au pregătit careva modificări de ordin tehnic, deşi promite să lanseze actualizări pentru cea mai mare parte de motorizări disponibile pentru cross-coupe-ul bavarez.
Modificările pregătite de tuneri sunt disponibile pentru SUV-urile X6 cu pachetul opţional M Performance inclus din uzină. În acest caz bara de protecţie frontală este înzestrată cu un splitter generos şi o priză de aer adiţională, integrată pe mijloc. Noi sunt şi pragurile laterale cu un difuzor posterior mai evidenţiat. Tradiţional, cele enumerate sunt completate cu câteva seturi de jante originale cu dimensiuni de până la 22 ţoli.
Habitaclul nu abundă cu elemente de design noi, modificările de aici fiind limitate la decorul mic, ce propune înlocuirea elementelor din plastic cu unele noi, din aluminiu, inclusiv pe pedale şi padelele schimbătoarelor de viteze din spatele volanului. Deocamdată nu este prevăzut vreun program de personalizare avansat.
Motoarele vor beneficia în viitor de surplus de putere din partea AC Schnitzer, rezultat din înlocuirea unităţii de control standard cu una nouă. În viitorul apropiat aceste opţiuni vor fi incluse pentru motorizările diesel xDrive30d şi xDrive40d. Modificări la nivel de suspensie sunt disponibile din start, însă doar pentru versiunile de bază, nu şi pentru cele cu suspensii pneumatice. În acest caz tunerii oferă arcuri mai rigide, ce reduc garda la sol cu aproximativ 20-25 mm.
Preţurile modificărilor nu au fost anunţate, iar programul poate fi personalizat şi poate include doar câteva opţiuni. Mai târziu tunerii vor dezvălui pachetele de performanţă şi pentru unităţile de propulsie disponibile pentru BMW X6.
0
1,255
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!