Noi informaţii despre accidentul cu Tesla şi Mercedes de azi din Chişinău: Mercedes-ul s-ar face vinovat, dar nu-şi recunoaşte vina

7 Martie 2021, 18:49
Ilie Toma
După ce azi în orele amiezii vă anunţam despre un accident în care o Tesla Model S fusese practic distrusă în urma unui accident cu un Mercedes-Benz GLE Coupe, acum am obţinut noi detalii de la posesorul Tesla, care s-a dovedit a fi un medic chirurg la unul din spitalele private din Chişinău.
Aşadar, am aflat că ambele maşini circulau pe strada Mateevici în aceeaşi direcţie, iar Tesla a aprins semnalizatorul stânga şi a început virarea pe strada Puşkin. Vă amintim, strada Mateevici e una cu câte o singură bandă pe sens. Însă în acel moment când Tesla a început virarea, Mercedesul a ţinut cu tot dinadinsul s-o depăşească pe contrasens, în plină intersecţie. Odată ca era clar că impactul este iminent ambele maşini au încercat să evite la maxim posibil, dar acesta oricum s-a produs şi a proiectat Tesla pe trotuar, în scările acelei case.
Poliţia a fost chemată la faţa locului, dar proprietarul de Mercedes nu-şi recunoaşte vina, din spusese proprietarului Tesla. Totuşi, poliţia a făcut toate măsurările necesare şi va emite constatarea oficială despre cine se face vinovat de acest accident mâine.
Mercedesul era asigurat CASCO. Tesla nu era asigurată CASCO, pentru că practic nici o companie din Republica Moldova nu vrea să asigure aceste automobile, din cauza lipsei unui service oficial şi a costurilor foarte mari de reparaţii. Amatorii de Tesla spun că există o singură companie, cu reputaţie discutabilă, care ar accepta să facă o asemenea asigurare, dar pentru sume uriaşe.
0
7,312
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!