Posesorii viitoarelor modele Cadillac vor trebui să conducă descălţaţi. Maşinile vor oferi masaj pentru picioare

1 Martie 2021, 10:41
Denis Godorozea
General Motors a înregistrat un brevet mai puţin obişnuit ca pentru industria auto, iar pentru utilizarea noii funcţii ce va fi inclusă, cel mai probabil, pe modelele de lux în primul rând, şoferul şi pasagerii vor fi nevoiţi să călătorească descălţaţi. În încercarea de a-şi răsfăţa la maxim clienţii, americanii vor oferi funcţie de masaj pentru picioare pentru toţi cei de la bord, inclusiv şoferul.
Funcţia de masaj pentru picioare este prezentată de un sistem complex format din bile de aer, integrat în podeaua maşinii. Modul de funcţionare este asemănător, astfel, cu sistemele de masaj incluse în scaune şi banchete, însă opţiunea este dedicată relaxării tălpilor. Ei bine, cel mai probabil în cazul şoferului funcţia va putea fi activată doar când maşina va staţiona, pentru siguranţă, sau chiar şi în mişcare, însă doar cu vreun sistem de pilot automat activ.
De menţionat că americanii nu aduc vreo revoluţie în confortul la bordul automobilelor cu noua lor tehnologie, or funcţii similare sunt oferite la ora actuală de cei de la Audi pe nava amiral A8, însă sistemul dezvoltat de germani funcţionează diferit. Dacă în cazul General Motors sistemul este integrat în podeaua maşinii, în cazul Audi sistemul este integrat în scaun şi este dedicat exclusiv pasagerilor spate, care circulă cu aceste limuzine având un şofer angajat.
0
1,011
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!