Scurgeri de informaţii de la Skoda Suedia: când apare Kodiaq facelift şi ce va aduce nou

2 Martie 2021, 16:19
Ilie Toma
Deşi producătorii ţin adeseori într-un anumit secret informaţiile despre momentul lansării de noi modele şi ce vor aduce acestea, e evident că anumite informaţii ajung la subdiviziunile lor, ca aceştia să se pregătească în timp util pentru ele.
E şi cazul diviziei din Suedia a celor de la Skoda, care s-a grăbit să publice pe site-ul oficial informaţii despre când anume va avea lor premiera SUV-ului Kodiaq facelift şi chiar a enumerat ce anume se va schimba. Despre asta ne-a informat chiar unul din vizitatorii noştri, din comunitate, pe nume Denis, care a descoperit acest detaliu pe site-ul suedez şi ni l-a indicat, fapt pentru care-i mulţumim.

Astfel, suedezii confirmă că Skoda Kodiaq facelift va începe a se vinde în luna mai 2022, ceea ce înseamnă că ea va fi dezvăluită fie tot în mai, fie o lună mai devreme. Producţia versiunilor facelift, comandate începând cu mai va porni în săptămâna 25 din acest an, ceea ce înseamnă iunie. Iar pentru cei care au deja un Kodiaq sau vor să achiziţioneze unul în viitorul apropiat, până în mai — veştile sunt bune: modificările aduse de facelift nu sunt radicale, ba chiar foarte minore, am spune.
Ele ţin de actualizarea blocurilor optice, care vor primi indicatoare LED de direcţie animate, în stilul modelelor Audi şi Porsche. Fireşte, se va modifica grila şi barele de protecţie, iar cadranele de bord digitale vor devenit standard. Vor mai fi alte câteva mici modificări la interior ce ţin de materiale şi iluminare ambientală, dar fără schimbări radicale, or, SUV-ul celor de la Skoda se bucură de o popularitate excelentă în forma în care se vinde deja de câţiva ani buni.

La capitolul motoarelor suedezii confirmă din start doar motoarele de top — 2.0 TSI de 190 CP în cazul benzinei şi 2.0 TDI 200 CP în cazul dieselului.
1
2,406
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!