Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Starul clubului Bayern Munchen va plăti 50 mii euro pentru că a ales un Mercedes în loc de Audi

19 Martie 2021 - 18:21
Denis Godorozea
Starul clubului Bayern Munchen Kingsley Coman va fi penalizat cu 50 mii euro pentru că a ales un automobil "nepotrivit" ca să vină la antrenamente. Conform contractului, fotbalistul este obligat să circule cu automobile marca Audi la întâlniri oficiale, inclusiv la întrunirile cu echipa şi meciurile de fotbal. În locul modelului oferit de constructorul din Ingolstadt, Coman a ales să vină cu propriul Mercedes-AMG G-Class.
Audi este partenerul exclusiv şi sponsorul FC Bayern Munchen, dar mai deţine şi 8.33% din acţiunile clubului. Conform prevederilor contractului de cooperare, membrii echipei beneficiază de automobile noi-nouţe din portofoliul Audi, la alegere, care trebuie să fie utilizate în deplasări oficiale, întruniri de echipă, antrenamente. Respectiv, utilizarea unui automobil din gama altui producător nu este tolerată, în special dacă e să ţinem cont că Mercedes-Benz este unul dintre principalii concurenţi Audi.
Ajuns cu propriul Gelandewagen, Coman nu a fost lăsat nici măcar să intre în parcare, iar ulterior va fi obligat să achite şi o penalitate de 50 mii euro. De menţionat, că starul Bayern Munchen nu este la prima abatere de acest fel. În luna aprilie a anului trecut Coman a ales să vină la antrenament la volanul unui McLaren 570S Spider, iar atunci şi-a explicat decizia prin apariţia unui defect la maşina oferită de Audi.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter