Surpriză pentru un tânăr din Germania: a provocat o altă maşină să se întreacă, dar s-a dovedit a fi o patrulă civilă de poliţie

22 Martie 2021, 10:22
Ilie Toma
Un tânăr de 20 de ani din oraşul Essen, Germania, a avut parte de o surpriză nostimă în seara zilei de sâmbătă, 20 martie. În acea seară tânărul îşi sărbătorise ziua de naştere şi, plin de energie, circula la o oră nocturnă cu un Audi RS3 pe străzile din Essen, când, la un moment dat, la un semafor, s-a oprit alături de o altă maşină şi a început a-şi tura motorul, îndemnând şoferul de alături să se alăture unei curse la aprinderea culorii verzi.
Poză simbol

Când s-a făcut verde, tânărul a apăsat pedala în podea şi a demarat cu derapaje continue. Şoferul maşinii de alături s-a alăturat cursei pentru câteva secunde, Audi din faţă reuşind deja să accelereze la peste 100 km/h pe străzile oraşului Essen. În acel moment maşina din spate şi-a inclus girofarele ascunse, oferindu-i tânărului din Audi o surpriză la care cu siguranţă nu se aştepta, or, maşina pe care el tocmai o provocase se dovedise a fi o patrulă civilă a poliţiei.
Ce a urmat pentru şoferul Audi a fost un tratament ca la carte din partea poliţiei. Din anul 2020 şi în Germania cursele ilegale de stradă se pot solda cu arest şi închisoare, aşa că poliţiştii i-au aplicat imediat arest preventiv tânărului care i-a provocat la cursă. Iar Audi pe care-l conducea tânărul acum s-a dovedit a fi o maşină luată de el în chirie, dar pe care tânărul n-o întorsese la timp. Totuşi, poliţia i-a sechestrat deocamdată şi maşina, iar timpul în care aceasta va sta în custodia poliţiei, în loc să fie returnată companiei de închirieri, urmează a fi acoperit tot de tânărul vinovat de cursă.
Şi pentru ca această captură a poliţiei să fie completă, tânărul de 20 de ani din Audi mai avea alături un prieten de 19 ani, pe care poliţia l-a documentat şi a identificat că şi el se făcuse remarcat la alte câteva curse de grup anterioare, doar că poliţia nu reuşise să-l prindă atunci. Aşa că şi pe acesta îl aşteaptă în faţă acum o listă lungă de acuzaţii.
0
53,989
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!