Un VW urmărit şi reţinut aseară în Chişinău. În sfârşit, poliţia cumulează încălcările comise

4 Martie 2021, 12:29
Denis Godorozea
Oamenii legii au stopat în seara zilei de ieri un bărbat ce a comis simultan cel puţin 5 încălcări în traficul din Chişinău. Mai grav este că acesta nu s-a conformat cerinţelor legale ale inspectorilor de patrulare, a depăşit limita legală de viteză, iar toate astea fără să deţină vreun permis de conducere!
Potrivit comunicatului poliţiei, incidentul a avut loc pe strada Mircea cel Bătrân din capitală, când un echipaj a observat un sedan de model Volkswagen Vento circulând cu viteză excesivă în traficul urban. Bărbatul a ignorat somaţiile inspectorilor de a opri, înaintând în continuare, până nu a fost oprit forţat. Ulterior, bărbatul a opus rezistenţă în moment ce poliţiştii încercau să-l reţină, dar fără succes, or oamenii legii au aplicat gaze lacrimogen pentru a calma şoferul buclucaş.
În urma cercetărilor, poliţia a stabilit că bărbatul de 40 de ani nu deţine vreun permis de conducere, a condus maşina fără revizie tehnică şi asigurare obligatorie de răspundere civilă. Totodată, acesta a fost sancţionat pentru că a circulat cu viteză excesivă şi pentru că nu s-a supus cererilor legale ale poliţiştilor. Testul a arătat că acesta nu a consumat substanţe narcotice sau alcool, însă pentru cele 5 încălcări comise maşina i-a fost evacuată la parcarea specială.

Poliţia nu a comunicat şi mărimea amenzii sau dacă bărbatul riscă vreo pedeapsă mai aspră pentru cele comise.
0
1,114
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!