Un adolescent de doar 14 ani a provocat un adevărat haos rutier în Germania

25 Martie 2021, 11:35
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania raportează despre un caz ieşit din comun, care s-a soldat cu un adevărat haos pe un drum din oraşul Hagen. O patrulă a poliţiei a observat un automobil care a comis o încălcare rutieră sub privirea lor, aşa că poliţiştii s-au apropiat de acesta şi l-au somat pe şofer să oprească pentru verificări. Doar că şoferul a accelerat, a traversat o intersecţie la roşu şi a luat-o la goană, în speranţa de a se face nevăzut. A traversat centrul oraşului cu viteză nebună, schimbând benzile una după alta şi reuşind să se facă nevăzut pentru câteva clipe, în raport cu maşina de poliţie care-l urmărea.
Doar că la scurt timp după ce fugarul a ieşit din zona de centru a oraşului spre una mai periferică, acesta a provocat un accident puternic cu un alt automobil, în care se afla o doamnă de 44 de ani, iar aceasta din urmă a fost grav rănită din cauza impactului. Şoferul fugar a încercat să se facă nevăzut de la faţa locului, alergând pe jos, dar a fost prins la scurt timp de poliţie. Marea uimire a oamenilor legii e că acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de doar 14 ani, iar maşina pe care o conducea era una închiriată.

Chiar dacă şoferul e minor, în privinţa lui au fost iniţiate acuzaţii penale şi după ce acesta va fi externat din spitalul unde a fost dus în urma accidentului, îl aşteaptă o perioadă lungă de procese penale şi, cel mai probabil, perioade de detenţie în unităţi speciale de corecţie.
0
2,078
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!