Un fan de BMW din Texas a jefuit o bancă ca să cumpere maşina testată, cu care a şi mers la jaf

17 Martie 2021, 09:28
Denis Godorozea
Un bărbat originar din statul american Texas s-a lăsat cucerit de un BMW, încât a îndrăznit să comită o infracţiune care să-i distrugă viaţa ulterioară. Pentru a cumpăra modelul atât de îndrăgit, acesta a mers să jefuiască o bancă, iar cu banii dobândiţi ilegal a mers să cumpere maşina. Nu a mai reuşit să părăsească showroom-ul la volanul BMW-ului, însă, or a fost arestat pe loc. Cazul a avut loc în vara anului trecut, iar acum infractorul şi-a aflat sentinţa.
Imagine simbol

Istoria lui Eric Dion Warren, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a devenit virală în presa şi mediul online american. Într-o zi acesta a mers să testeze un BMW, solicitând o călătorie într-un showroom. Nu cunoaştem cu exactitate ce model anume l-a cucerit, însă Warren nu a rezistat tentaţiei de a intra în posesia maşinii, chiar şi cu preţul propriei libertăţi. Alergând cu maşina pe drumurile din Texas, acesta a decis să jefuiască o bancă, la care a mers chiar cu maşina de test. Ajuns la destinaţie, Warren l-a ameninţat pe un angajat de acolo cu o armă de foc, solicitându-i să-i transmită suma de 10,000 dolari cu bancnote de 50 şi 100 dolari.

După ce a primit banii, bărbatul s-a grăbit înapoi la showroom, cu aceeaşi maşină, dar nu a observat că angajatul băncii i-a înmânat, de fapt, bancnote marcate. Ajuns în showroom, Warren le-a comunicat angajaţilor că vrea să cumpere maşina în rate cu avans iniţial în mărime de 3,000 dolari, însă în timp ce consultanţii showroom-ului pregăteau actele necesare, un angajat a aflat despre jaful comis în urmă cu doar 15 minute şi a recunoscut în BMW-ul infractorului maşina ce aparţinea showroom-ului. Imediat a fost solicitat ajutorul oamenilor legii, care l-au încătuşat pe Warren pe loc, în showroom. În momentul reţinerii infractorul a avut la sine 5,000 dolari, printre care şi bancnotele marcate de 20 dolari.

În urma audienţelor, instanţa americană l-a condamnat pe Eric Dion Warren cu închisoare pe un termen de 20 ani — când va ieşi la libertate fanul BMW din Texas va avea 70 de ani.
0
926
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!