Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un şofer din Rusia a rămas fără maşină pentru că a acumulat peste 2,000 amenzi în trafic şi nu le-a achitat

15 Martie 2021 - 11:50
Denis Godorozea
Poliţiştii din Moscova au arestat maşina unui şofer nedisciplinat după ce au depistat un număr total de peste două mii de amenzi întocmite pe numele acestuia. Cumulativ, suma amenzilor ar putea depăşi, de fapt, valoarea automobilului arestat, iar acesta ar putea fi restituit abia după ce bărbatul va acoperi datoriile.
Şoferul a fost oprit în trafic pentru verificarea actelor, însă mare le-a fost uimirea inspectorilor când au aflat că instanţa a dispus arestarea bunului mobil, offroader de model Toyota Land Cruiser, şi i-a anulat permisul de conducere, asta pentru că bărbatul a acumulat pe numele său peste 2,000 amenzi pentru încălcări sistematice în trafic. Valoarea amenzilor constituie aproximativ 3 milioane de ruble ruseşti, echivalentul a 34,405 euro conform cursului actual. Pe lângă amenzile propriu-zise, bărbatul a acumulat penalităţi pentru neachitare în valoarea de circa un milion de ruble, astfel încât suma datoriei constituie acum circa 45,875 euro.

Mai grav este că în momentul documentării cazului, bărbatul a refuzat să se supună cerinţelor ofiţerilor de patrulare şi a blocat portierele. În consecinţă, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să spargă geamul maşinii pentru a înlătura şoferul de la volan şi să-i reţină automobilul, transportat ulterior la parcarea specială. Pentru cele din urmă încălcări — conducerea mijloacelor de transport cu permis anulat şi nesupunerea forţelor de ordine — bărbatul va sta după gratii 10 zile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter