Un taximetrist a tamponat mortal o femeie pe trecerea de pietoni pe strada Alba Iulia din capitală

3 Martie 2021, 15:56
Denis Godorozea
O tragedie ce a luat viaţa unei femei s-a produs în această dimineaţă pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani din Chişinău. Un taximetrist a lovit mortal femeia în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Oamenii legii au pornit un dosar penal în acest sens.
Potrivit informaţiilor publicate de poliţie, femeia în vârstă de 72 de ani a fost tamponată de un taximetru de model Toyota Prius, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 43 de ani. În momentul impactului, femeia traversa pe trecerea de pietoni strada Alba Iulia pe trecere de pietoni în direcţia străzii Liviu Deleanu. Din câte vedem în imagini, femeia traversa regulamentar pe o trecere de pietoni nesemaforizată.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia poliţiei şi medicilor, care au dispus transportarea victimei la spital în încercarea de a-i salva viaţa. Din cauza leziunilor corporale, însă, femeia s-a stins din viaţă la spital. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele accidentului. Deocamdată nu se cunoaşte în ce stare şi cu ce viteză înainta taximetristul.
0
1,741
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!