(VIDEO) A accidentat un automobil şi a fugit de la locul impactului. Dar nu a scăpat de camera de bord

5 Martie 2021, 11:33
Denis Godorozea
Un accident rutier a avut loc pe strada Albişoara din Chişinău — un BMW Seria 5 E60 a accidentat lateral un break Volvo, după care a părăsit locul impactului. Din nefericire pentru şoferul nedisciplinat, însă, cele întâmplate au fost surprinse de o cameră de bord şi acesta va fi identificat în scurt timp de oamenii legii. Doar că acum va răspunde nu doar pentru încălcarea comisă şi accidentul propriu-zis.
Accidentul a avut loc în această dimineaţă. În imaginile video postate pe reţelele de socializare vedem un BMW, şoferul căruia încearcă să intre pe strada Albişoara într-un loc interzis, contrar indicatorului rutier ce obligă virarea doar la stânga şi marcajului rutier. Nu a fost atent, însă, şi a accidentat lateral un break Volvo. În câteva clipe, probabil din spaimă sau pentru că nu ar fi împăcat cu legea şi din alte motive, şoferul a apăsat acceleratorul şi a fugit de la faţa locului.

Cât de departe a plecat — nu putem vedea în imaginile video. Însă internauţii au menţionat în comentarii că la faţa locului activează poliţia, iar şoferul nedisciplinat din BMW a mai pierdut acolo şi numărul său de înmatriculare, rupt din fixări în momentul impactului. Ei bine, identificarea maşinii şi posesorului ei nu ar fi o problemă, deci va dura doar localizarea maşinii. Aşteptăm acum informaţii oficiale de la poliţie. Rămâneţi aproape.

Video — Facebook.com / Grupul GBM
0
657
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!