Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A accidentat un automobil şi a fugit de la locul impactului. Dar nu a scăpat de camera de bord

5 Martie 2021 - 11:33
Denis Godorozea
Un accident rutier a avut loc pe strada Albişoara din Chişinău — un BMW Seria 5 E60 a accidentat lateral un break Volvo, după care a părăsit locul impactului. Din nefericire pentru şoferul nedisciplinat, însă, cele întâmplate au fost surprinse de o cameră de bord şi acesta va fi identificat în scurt timp de oamenii legii. Doar că acum va răspunde nu doar pentru încălcarea comisă şi accidentul propriu-zis.
Accidentul a avut loc în această dimineaţă. În imaginile video postate pe reţelele de socializare vedem un BMW, şoferul căruia încearcă să intre pe strada Albişoara într-un loc interzis, contrar indicatorului rutier ce obligă virarea doar la stânga şi marcajului rutier. Nu a fost atent, însă, şi a accidentat lateral un break Volvo. În câteva clipe, probabil din spaimă sau pentru că nu ar fi împăcat cu legea şi din alte motive, şoferul a apăsat acceleratorul şi a fugit de la faţa locului.

Cât de departe a plecat — nu putem vedea în imaginile video. Însă internauţii au menţionat în comentarii că la faţa locului activează poliţia, iar şoferul nedisciplinat din BMW a mai pierdut acolo şi numărul său de înmatriculare, rupt din fixări în momentul impactului. Ei bine, identificarea maşinii şi posesorului ei nu ar fi o problemă, deci va dura doar localizarea maşinii. Aşteptăm acum informaţii oficiale de la poliţie. Rămâneţi aproape.

Video — Facebook.com / Grupul GBM
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter