(VIDEO) A jefuit patru automobile azi noapte la Ciocana şi a fost prins la scurt timp de poliţie

29 Martie 2021, 16:03
Redacţia PiataAuto.md
Azi dimineaţă patru proprietari de automobile din sectorul Ciocana din Chişinău şi-au găsit din nou automobilele sparte şi vandalizate de hoţi, aşa cum s-a întâmplat foarte frecvent în ultimul timp în Chişinău. Ceea ce nu ştiau proprietarii e că hoţul deja era pe mâna poliţiei atunci când aceştia şi-au descoperit maşinile dimineaţa.
Şi asta aproape pur întâmplător. După ce hoţul a spart patru automobile, acesta mergea cu bunurile sustrase asupra sa pe str. Alecu Russo din Chişinău în jurul orei 02:25 noaptea. Un echipaj de poliţie, care trecea pe alături, l-a observat, l-a considerat suspect şi s-a îndreptat spre el. În acel moment hoţul a luat-o la fugă, dar a fost reţinut în scurt timp. Şi acesta s-a dovedit a fi un minor, de 17 ani, la fel ca în multe alte cazuri similare petrecute în ultimul timp.
Din fericire, cel mai probabil proprietarii automobilelor îşi vor putea recupera anumite bunuri care le-au fost furate, însă sunt slabe şansele ca cineva să le recupereze prejudiciile produse asupra automobilelor.
0
1,323
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!