(VIDEO) A vândut propriul BMW 3.0 CSL la preţ extrem de mic: Jeremy Clarkson despre cea mai rea decizie

1 Martie 2021, 15:18
Denis Godorozea
Jeremy Clarkson a înregistrat un video cu întrebări şi răspunsuri în care a relatat despre cea mai proastă decizie din viaţa sa. Starul The Grand Tour a povestit că până în prezent regretă vânzarea propriului BMW 3.0 CSL, piesă de colecţie legendară, produsă într-un număr de doar 1,265 unităţi în total, ce valorează acum sute de mii de euro.
Clarkson susţine că nu a achiziţionat vreodată un automobil care să nu-i placă, respectiv şi legendara sportivă bavareză l-a impresionat mult. Chiar şi aşa, însă, renumitul prezentator s-a despărţit de această piesă de colecţie, iar acum crede că aceasta a fost cea mai proastă decizie de vânzare din viaţa sa. Decizia pare a fi una cel puţin ciudată, de altfel, dacă e să ţinem cont că Clarkson şi-a vândut maşina pentru un preţ de "aproximativ" 3,000 lire sterline, mult mai puţin decât valoarea actuală a unui 3.0 CSL.
Amintim că coupe-ul BMW E9 3.0 CSL a debutat pentru prima dată în 1972 — bavarezii au dezvoltat o versiune de serie a sportivei de circuit pentru a putea participa în Campionatul European de Turisme. Iniţial sportiva de serie a fost echipată cu un benzinar de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, iar ulterior unitatea a fost înlocuită cu una îmbunătăţită, de 3.2 litri, cu 206 CP şi 286 Nm la activ.
Emoţiile lui Clarkson le puteţi urmări în materialul video de mai jos, publicat recent de DriveTribe, dar realizat în 2019. Prezentatorul povesteşte despre propriul BMW 3.0 CSL începând cu minutul 1:12, însă întreaga sesiune de întrebări şi răspunsuri despre viaţa lui personală este captivantă, în stilul lui inconfundabil.
0
2,709
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!