(VIDEO) A venit la furat din maşini la Ciocana cu taxiul, a operat o oră, timp în care taximetristul l-a aşteptat. Se caută martori!

7 Martie 2021, 12:08
Ilie Toma
Se pare că asistăm la o nouă formă revoltătoare de hoţie cu spargerea automobilelor şi căutarea lucrurilor de valoare din ele. Ieri noapte, în jurul orei 04:25 dimineaţa, la intersecţia străzilor Ion Dumeniuc şi bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Chişinăului un hoţ a venit la locul faptei cu un taxi Toyota Prius.
A ieşit pe uşa din dreapta şi s-a îndreptat în căutarea pradei, în timp ce taximetrisul a continuat să-l aştepte. Hoţul a început a sparge una după alta maşinile parcate la doar câţiva zeci de metri în spatele taximetrului care-l aştepta, iar faptul că acesta nu a intervenit, nu a chemat poliţia şi nu a plecat, ne spune clar că avem de-a face cu un taximetrist complice!
După cum declară persoanele păgubite, care au şi publicat în mediul online filmarea de mai jos de pe o cameră de supraveghere, hoţul a operat nestingherit mai bine de o oră, în intervalul 04:25 şi 05:40! Iar în tot acest răstimp taximetrisul l-a aşteptat. Hoţul a spart un număr mare de automobile, iar acum, odată ce există înregistrarea acelui taxi Toyota Prius staţionat acolo, cetăţenii păgubiţi fac apel la toţi cei care poate au trecut prin acea zonă în intervalul 04:25-05:40 şi poate au avut un registrator video al maşinii conectat să verifice dacă îl au filmat pe taximetrist cumva, pentru a-i identifica numerele de înmatriculare. Orice altă informaţie ce poate ajuta la prinderea făptaşilor este de asemenea binevenită. Ne puteţi trimite aceste informaţii nouă şi noi le vom transmite autorului filmării de azi publicate, sau direct lui, accesându-i pagina prin video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Vlad Andrei
0
2,079
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!