(VIDEO) Accident între un BMW şi un Mercedes pe strada Albişoara din Chişinău

25 Martie 2021, 18:06
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi pe strada Albişoara din Chişinău, la intersecţia cu strada Andrei Botezatu. Un Mercedes-Benz E-Class şi un BMW X3 s-au tamponat violent, cel mai probabil din cauza că unul dintre şoferi a încercat o manevră de virare neregulamentară într-o zonă nepermisă.
La această intersecţie anterior era permisă virarea la stânga de pe Albişoara, ba chiar şi în direcţia de intrare pe Albişoara. După reparaţia străzii, ambele manevre au fost interzise, iar cei care vor să vireze trebuie să meargă până la intersecţia cu Petru Rareş pentru a face stânga înapoi şi a reveni în acest punct, virând regulamentar la dreapta. Totuşi, în fiecare zi sunt surprinşi zeci de şoferi care continuă să încalce noile interdicţii.
În cazul accidentului de azi, maşinile s-au tamponat şi deplasat atât de tare, încât din fotografii nu putem spune cu certitudine cine a încercat o virare neregulamentară. Totuşi, cel mai probabil Mercedes-Benz E-Class pare să fi fost cel care a vrut să vireze la stânga pe Albişoara, iar BMW X3 pare să fi mers regulamentar pe artera principală. Totuşi, dacă are cineva vreun video cu momentul impactului, îl îndemnăm să ni-l expedieze la redacţie pentru completarea ştirii cu acel material.
Mai jos puteţi vedea un material video cu urmările accidentului. Toţi ocupanţii de la bordul celor două maşini par să fi scăpat nevătămaţi, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Adam Dragos
Sursa video: Facebook / grupul GBM / Лёша К
0
3,442
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!