Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Asta e o căruţă din Rusia, care poate merge în drift continuu

26 Martie 2021 - 19:34
Ilie Toma
În Rusia există un soi de frate siberian al lui Ken Block. Şi dacă Ken Block continuă să uimească lumea de vreun deceniu încoace cu episoade spectaculoase de drift din seria Gymkhana, atunci protagonistul din Rusia îşi delectează fanii de câţiva ani bun cu ediţii ruseşti ale Gymkhana.
Multe vehicule au nimerit în mâinile pilotului din Rusia, iar noi am publicat de mai multe ori video-uri ale acestuia. Şi asta pentru că, trebuie să recunoaştem, acesta chiar are talent la condus frumos în derapaje controlate, dar şi pentru că video-urile lui au o doză de frumuseţe epică ce merită admirată.
Aşadar, acum acesta şi-a propus să facă o căruţă, care poate drifta. Fireşe, căruţa a primit un motor şi un substrat tehnice ce pare a fi preluat de un buggy, dar asta n-a făcut rezultatul final mai puţin spectaculos. Ba dimpotrivă, tabloul unei căruţe cu fân, care goneşte în drift pe străzile unui sătuc izolat din Rusia, sau pe drumurile pustiite, împrejmuite doar de păduri, e o imagine memorabilă!
Ba mai mult ca atât, la un moment dat pilotul căruţei, că nu putem să-i zicem vizitiu, se aventurează şi în drift-uri paralele cu câte un VAZ sau cu o sportivă japoneză.
Ce mai, e o privelişte care merită văzută cu siguranţă, în video-ul de mai jos!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter