(VIDEO) Caz ciudat în Polonia: o şoferiţă a distrus o staţie peco în văzul poliţiştilor şi a fugit, după care s-a predat

1 Martie 2021, 14:08
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul ieşit din comun s-a produs sâmbătă seara la o staţie peco din apropiere de Ryman, nord-vestul Poloniei.
Aproape de miezul nopţii, angajaţii unei staţii peco au chemat poliţia din cauză că o şoferiţă a unui BMW ar fi manifestat comportament agresiv şi iraţional în raport cu ei. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii n-au putut-o calma pe şoferiţă, ba mai mult ca atât, aceasta a urcat la volanul maşinii sale şi a lovit uşile de la intrarea în staţia peco. Aici a început şi filmarea unui martor al incidentului, care a ajuns acum virală în Polonia.

Poliţiştii au încercat ulterior să o convingă să renunţe, să oprească, îşi strigau unul altuia să împuşte în anvelope, iar cineva de la staţie i-a rugat să nu foloseacă arma de foc într-o staţie peco, pentru că pot nimeni într-un rezervor cu combustibil. Femeia şi-a luat din nou viteză şi de această dată a intrat cu şi mai multă forţă în staţia peco, distrugându-i faţada şi pomenindu-se cu maşina înăuntru. Între timp, poliţiştii îşi tot spuneau ce să facă, iar BMW-ul a dat înapoi şi a virat spre ieşire. Poliţiştii au tras trei focuri de armă spre maşină, în timp ce erau rugaţi să n-o facă, din cauza riscului de explozie. Aceştia au ascultat şi au oprit focurile de armă, apoi au încercat să spargă un geam lateral pentru a scoate şoferiţa din maşină, însă geamul n-a cedat, iar şoferiţa a apăsat acceleratorul şi a fugit de la locul incidentului. Poliţiştii nu s-au luat imediat după ea.
Paradoxal, dar şoferiţa a condus peste 50 km distanţă singură, pentru ca să ajungă în Koszalin şi să meargă la o secţie de poliţie, unde s-a predat de bună voie. I s-a făcut un test de alcoolemie din aerul expirat, care a arătat că ea nu se afla în stare de ebrietate, i s-au prelevat şi probe adiţionale de sânge, apoi a fost reţinută până la clarificarea circumstanţelor incidentului.

În urma acestui incident, opinia publică din Polonia s-a divizat în două părţi a unei dispute uriaşe. Primii acuză cei doi poliţişti de incompetenţă, întrucât aceştia păreau să fie total necoordonaţi şi neprofesionişti în ceea ce fac, nefiind eficienţi în a o reţine şi totodată punând viaţa celor din jur în pericol prin folosirea armei de dotare. O altă parte ia apărarea poliţiştilor, declarând că aceştia au acţionat corect în condiţiile date, iar decizia de a o lăsa să plece pe şoferiţă a fost una corectă, fiind cea cu cel mai mic grad de risc.

Vedeţi mai jos momentul incidentului, filmat de un alt şofer din Polonia, care venise să se alimenteze. Voi ce credeţi, poliţiştii polonezi au fost corecţi în acţiunile lor?
0
971
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!