(VIDEO) Comportament agresiv faţă de şcoala auto: un şofer frânează brusc în faţa maşinii în Chişinău

25 Martie 2021, 15:33
Denis Godorozea
Un incident revoltător a fost surprins în urmă cu puţin timp pe strada Cuza Vodă din Chişinău — în imaginile video captate de camera de bord a unui vehicul este surprins un automobil de model Dacia Lodgy, manifestând un comportament intolerant şi agresiv faţă de un elev al şcolii auto, aflat în mişcare în cadrul orelor practice.
Din câte putem vedea în imaginile video de mai jos, publicate acum câteva minute pe reţelele de socializare, şoferul Daciei pare indignat de faptul că automobilul de model Skoda Fabia al şcolii auto circulă cu viteză redusă pe cea de-a doua bandă a străzii Cuza Vodă în direcţia străzii Sarmizegetusa. Pentru a se răzbuna, cel mai probabil, şoferul Daciei a decis să întreacă Fabia din partea dreaptă pentru ca ulterior, revenind pe cea de-a doua bandă, să frâneze brusc până la oprire completă, forţând, astfel, elevul să aplice şi el frâna pentru a evita impactul.

Ce zici, este un caz vădit de comportament agresiv în trafic, încălcare ce se pedepseşte conform codului contravenţional? Ar fi cazul ca Inspectoratul Naţional de Securitate Publică să se autosesizeze pentru a pedepsi şoferul nedisciplinat? Poate să-i amintească despre comportamentul cuvenit pe drum, în special în raport cu şoferii începători?

Sursă: Facebook.com / Grupul GBM / Мишка Кордуняну
0
4,453
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!