(VIDEO) Cum e să conduci maşina clasică a lui James Bond, pe viu

28 Martie 2021, 17:31
Ilie Toma
Deşi ultima peliculă din seria James Bond se lasă aşteptată deja de un an încoace şi, cel mai probabil, ne va mai face s-o aşteptăm încă mult, cei de la Top Gear au reuşit să pună mâna pe una din maşinile clasice a agentului 007 şi s-o conducă pe viu.
E vorba de Aston Martin DB5, modelul cu cele mai multe apariţii din seria James Bond. Chiar dacă agentul 007 a tot schimbat maşinile esenţiale cu care a alergat prin filme de nenumărate ori, aproape în fiecare peliculă a existat un moment în care Bond a urcat la volanul clasicului său Aston Martin DB5 şi l-a gonit savuros.
Aşadar, cei de al Top Gear au pus mâna pe un exemplar care chiar a apărut în filmele cu 007. Deci nu e vorba de un model identic, ci de o maşină care chiar a apărut în film. Iar în rezultat, avem cu toţii un filmuleţ mai scurt de 2 minute, a cărui frumuseţe principală e sunetul de motor clasic, turat sus, care n-are cum să nu ne încânte auzul. Iar pe lângă asta se poate vedea ce înseamnă să conduci la maxim o asemenea maşină, fără ESC-uri, fără sisteme electronice care să te tot asiste. Eşti doar tu şi maşina, într-o jonglare continuă cu fizica!
0
391
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!