Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum e să conduci maşina clasică a lui James Bond, pe viu

28 Martie 2021 - 17:31
Ilie Toma
Deşi ultima peliculă din seria James Bond se lasă aşteptată deja de un an încoace şi, cel mai probabil, ne va mai face s-o aşteptăm încă mult, cei de la Top Gear au reuşit să pună mâna pe una din maşinile clasice a agentului 007 şi s-o conducă pe viu.
E vorba de Aston Martin DB5, modelul cu cele mai multe apariţii din seria James Bond. Chiar dacă agentul 007 a tot schimbat maşinile esenţiale cu care a alergat prin filme de nenumărate ori, aproape în fiecare peliculă a existat un moment în care Bond a urcat la volanul clasicului său Aston Martin DB5 şi l-a gonit savuros.
Aşadar, cei de al Top Gear au pus mâna pe un exemplar care chiar a apărut în filmele cu 007. Deci nu e vorba de un model identic, ci de o maşină care chiar a apărut în film. Iar în rezultat, avem cu toţii un filmuleţ mai scurt de 2 minute, a cărui frumuseţe principală e sunetul de motor clasic, turat sus, care n-are cum să nu ne încânte auzul. Iar pe lângă asta se poate vedea ce înseamnă să conduci la maxim o asemenea maşină, fără ESC-uri, fără sisteme electronice care să te tot asiste. Eşti doar tu şi maşina, într-o jonglare continuă cu fizica!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter