(VIDEO) De ce e bine să ai o cameră de bord în maşină: accident rutier regizat de pieton în Rusia

23 Martie 2021, 13:35
Denis Godorozea
Un pieton şmecher din oraşul rusesc Ufa a încercat să regizeze un accident rutier sărind, la propriu, pe un automobil ce tocmai finaliza o manevră de virare într-o intersecţie. Deşi asemenea şmecherii mai au loc câteodată, cu scopul de a stoarce bani din şoferii nepregătiţi, cazul ce a avut loc recent în Rusia demonstrează cât de utile pot fi uneori camerele de bord, dar şi cât de "iscusiţi" pot fi actorii şmecheri.
În videoul de mai jos vedem un şofer circulând regulamentar, cu viteză redusă, în încercarea de a vira într-o intersecţie ocolind, totodată, asfaltul avariat. La final de manevră, însă, din partea dreaptă în faţa maşinii apare un bărbat grăbit, care a profitat de viteza redusă a maşinii, din frica pentru propria sănătate, şi a sărit pe capotă, pentru ca ulterior să pretindă că a fost tamponat de acest şofer. Reacţia şoferului a fost pe măsură, or acesta avea şi o cameră de bord în habitaclu, care a surprins toate cele întâmplate, inclusiv abilităţile de actoriei a pretinsei victime, care a început a şchiopăta după "impact".
Partea bună în această istorie este prezenţa camerei de bord, înregistrările căreia vor fi ulterior o dovadă că accidentul a fost înscenat intenţionat. În caz contrar, însă, şoferul s-ar putea alege cu probleme mari pe propria piele, cu implicarea poliţiei, ridicarea permisului, judecată şi despăgubiri. Ei bine, asta în cazul dacă ar fi refuzat să-i acopere "prejudiciul" produs victimei pe loc, fără implicarea oamenilor legii.
0
3,243
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!