(VIDEO) Deşi există trei benzi pentru virare la stânga la această intersecţie din Chişinău, pentru unii şoferi nu e de ajuns

26 Martie 2021, 12:26
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia străzilor Bucureşti, Ciuflea şi a bulevardului Dacia din Chişinău, sau, mai uşor fie spus, intersecţia de la sfârşitul viaductului Botanica-Centru cu strada Bucureşti, e una care are tocmai trei benzi destinate virării la stânga pe strada Bucureşti, din cele patru benzi ale străzii, în apropiere de intersecţie. Chiar şi aşa, pe unii şoferi nici cele trei benzi nu sunt suficiente, aşa că periodic aici se pot remarca încălcări de tipul celei surprinse mai jos, filmate de o cameră de bord şi expediată nouă la redacţie.
E vorba de ignorarea direcţilor de deplasare de pe benzi. Banda din dreaptă are semaforul conectat cu verde mai mult timp şi astfel uneori ea e mai liberă decât altele, deşi e singura care permite deplasarea înainte. Unii şoferi, care se consideră mai şmecheri, ajung să circule pe ea, iar în ultimul moment, deja în intersecţie, virează stânga spre Bucureşti, intrând în fluxul de trafic de acolo.
Exact o asemenea încălcare e surprinsă şi în video-ul de mai jos, iar protagonistul e şoferul unui Mercedes-Benz GLK. Noi zicem că, pe lângă încălcarea regulamentului de circulaţie rutieră, traversară efectivă la roşu şi pericolele create în intersecţie prin aceste mişcări imprevizibile, situaţia e una clişeică, ce denotă lipsă elementară de respect faţă de alţi participanţi la trafic.
Ce părere ai tu despre asemenea manevre?
0
2,630
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!