Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Designerii noului Mercedes-Benz EQS prezintă interiorul revoluţionar al electromobilului

3 Martie 2021 - 14:53
Denis Godorozea
Mercedes-Benz continuă campania de promovare a viitorului electromobil EQS. În noul clip video publicat de germani, habitaclul revoluţionar al sedanului electric este prezentat în detalii de designerii ce au creat acest nou MBUX Hyperscreen, demonstrând o parte din funcţionalităţile electromobilului tehnologizat.
Germanii susţin că noul EQS va fi un model cu adevărat revoluţionar pentru întreaga industrie auto, nu doar pentru Mercedes-Benz şi, respectiv, anticipăm la bordul electromobilului tehnologii mai avansate decât ceea cu ce ne-a surprins noile S-Class şi C-Class. Afară de posibilităţile pe care le oferă ecranele propriu-zise de la bord prin comenzi tactile, MBUX va include tehnologia inteligenţei artificiale, capabile să adapteze în timp real, în funcţie de mediul înconjurător şi interacţiunile cu cei de la bord. Astfel, sistemul va analiza comportamentul şi acţiunile fiecărui ocupant de la bord pentru a oferi feedback mai rapid, recomandări, dar şi pentru a include automatizat anumite funcţii în conformitate cu preferinţele sau starea celor de la bord. Fireşte, cei de la bord vor putea interacţiona cu MBUX inclusiv prin comenzi vocale şi gesturi, aşa cum putem vedea şi în materialul video de mai jos.
Cum se anunţa mai devreme, principalul corp de prin care cei de la bord vor interacţiona cu sistemul se numeşte Hyperscreen şi este prezentat de un ecran imens cu o diagonală de 56 inch, acompaniat de un instrumetar de bord digital şi un ecran de dimensiuni mai mici situat în faţa pasagerului. Cei de la posterior vor putea utiliza cel puţin 2 ecrane dedicate în formă de tablete.

Deşi a dezvăluit aproape în totalitate habitaclul noului EQS, Mercedes-Benz nu oferă, totuşi, informaţii despre data debutului navei amiral electrice. Cert este că premiera va avea loc până la finalul acestui an şi va fi urmată de un sedan mai compact, EQE. Mai devreme, însă, Mercedes-Benz ar urma să prezinte SUV-ul EQB, identic tehnic cu EQA, dar de dimensiuni mai generoase.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter