Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Exemplu de pedepsire a şoferilor conflictuali în Ungaria: cazul unui şofer de autobuz şi a unui taximetrist

29 Martie 2021 - 13:28
Redacţia PiataAuto.md
Prin părţile noastre, de multe ori observăm şoferi conflictuali în trafic, şi chiar atunci când imaginile ajung în mediul online sau cazurile ajung pe mâna poliţiei, adeseori acestea sunt tratate cu blândeţe. Ei bine, un caz din Ungaria dă un exemplu interesant despre cum pot fi trataţi şoferii conflictuali.
Cazul în sine s-a produs în decembrie 2019, pe o stradă din Budapesta, între un şofer de autobuz şi un taximetrist. La ieşirea dintr-o intersecţie cu sens giratoriu, taximetristul a intrat în mod obraznic pe banda de circulaţie a autobuzului, impunându-l pe acesta să frâneze. După câţiva zeci de metri, autobuzul a ieşit pe contrasens, a oprit paralel cu taximetrul, iar şoferul a ieşit pentru a-l lua la rost pe taximetrist. Totul a degenerat în câteva împingeri între acestea, în urma căruia şoferul de autobuz a stricat un geam din habitaclul autobuzului. Imediat după spargerea geamului, şoferul de autobuz a chemat poliţia.
Dosarul intentat pe acest fapt a fost transmis procuraturii, iar acum a fost finalizat şi trimis în judecată. Anchetatorii au decis că nu doar unul din şoferi e vinovat, ci ambii, şi au decis să-i tragă la răspundere exemplar. În privinţa taximetristului, care mai are antecedente de conflicte în trafic, procurorii cer o amendă uriaşă, discalificare de la dreptul de a mai presta servicii de taxi publicului şi chiar închisoare! În privinţa şoferului de autobuz, care nu avea antecedente, procurorii cer doar o amendă, mare şi ea. Astfel, acum ambii şoferi au de înfruntat consecinţe penale pentru conflictul de trafic în care au participat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter