Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Intersecţia din Chişinău la care încă se mai întâmplă accidente care n-ar trebui să aibă loc: str. Puşkin şi Constantin Tănase

23 Martie 2021 - 12:23
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia străzilor Puşkin şi Constantin Tănase din Chişinău e una din cele care e clar semnalizată şi marcată, iar accidentele de aici chiar nu ar mai trebui să aibă loc, cu condiţia ca şoferii să respecte indicatorul direcţiilor de deplasare de pe fiecare bandă. Însă realitatea demonstrează că în această intersecţie se repetă periodic acelaşi tip de accident.
Strada Puşkin e una cu sens unic şi are trei benzi de deplasare în apropiere de această intersecţie. Indicatorul de dinainte de intersecţie arată clar că banda din stânga poate vira doar la stânga, cea din mijloc — la stânga şi înainte, iar cea din dreapta — înainte şi la dreapta. Problema e creată de către şoferii care merg pe banda din stânga şi consideră că se pot deplasa înainte de pe acea bandă, în timp ce de pe banda din mijloc cineva virează regulamentar spre stânga. Anume în asemenea situaţii de creează riscul de accidente, iar uneori ajung să se producă şi tamponări, ca-n cazul de mai jos, surprins ieri.
Cine e vinovat într-un asemenea accident tipic — e clar. Dar repetarea acestor accidente ar trebui să ne facă mai precauţi în această intersecţie, pentru a nu ajunge în asemenea situaţii, precum cea din video-ul de mai jos.

Tu ai avut vreodată vreo situaţie similară de risc în această intersecţie din Chişinău?

Sursa video: Facebook / grupul GBM
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter