(VIDEO) Lupta hatchback-urilor sport cu rezultat neaşteptat: Audi, BMW, Mercedes şi VW

13 Martie 2021, 12:36
Ilie Toma
Într-o lume în care hachback-urile sunt tot mai înghesuite de SUV-urile compacte, germanii mai lansează hatchabck-uri cu caracter pronunţat sportiv, iar acum e o perioadă când mai multe dintre ele sunt relativ noi pe piaţă. Aşa că o luptă crâncenă între ele e cât se poate de potrivită.
De această dată, britanicii au aliniat la linia de start un Audi S3, un BMW M135i, un Mercedes-AMG A35, iar triadei premium i s-a alăturat şi un VW Golf R. Toate au greutăţi similare, toate au puteri cuprinse între 306 şi 320 CP. Toate au cutii de viteze automate, toate fiind cu dublu ambreiaj, cu excepţia BMW-ului, care foloseşte una cu convertor de cuplu normal.

Rezultatul a fost surprinzător chiar de la prima tentativă! Uimitor, dar lupta n-a fost învinsă de vreo marcă premium, ci de Volkswagen Golf R, urmat îndeaproape de Audi S3. A urmat BMW M135i şi abia la final, la distanţă mare, a venit şi Mercedes-AMG A35, indicând un rezultat oarecum modest în faţa concurenţilor săi.
Iar rezultatul s-a repetat aproape identic şi la luptele cu start din mişcare. Acelaşi clasament, VW-ul a impresionat de fiecare dată, urmat îndeaproape de Audi, iar Mercedesul a fost de fiecare dată mult prea lent.

Ce părere ai despre această performanţă comparativă a celor 4 modele?
0
1,497
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!