(VIDEO) Mercedes-Benz tachinează valeţii de parcare, că aceştia vor rămâne fără lucru din cauza lui S-Class

18 Martie 2021, 13:03
Ilie Toma
Mercedes-Benz a decis să-i tachineze într-un mod nostim pe valeţii de parcare din toată lumea, publicând un film scurt, dar realizat în maniera producţiilor frumoase, clasice, de la Hollywood.
Filmul arată o zi obişnuită, dar exagerată, din viaţa unui grup de valeţi de parcare, care se întrec între ei la frumuseţea maşinilor pe care ajung să le parcheze, dar şi la modul periculos în care ajung să le mânuiască spre parcare şi înapoi. Practic, toată treaba devine un soi de competiţie nescrisă, în care valeţii ajung să facă adevărate jonglări şi cascadorii cu maşinile clienţilor.
Doar că în ecuaţie intervine noul S-Class, un model care e deja pregătit tehnic să poată opera singur în parcările aglomerate, multietajate. Cu alte cuvinte, când o asemenea operare va deveni şi acceptată din punct de vedere legal, proprietarul de S-Class nu va mai trebui să înmâneze cheia maşinii sale valetului, ci va apăsa pe o aplicaţie, trimiţând maşina singură să se parcheze, iar apoi chemând-o şi înapoi. Economie şi de bacşiş, e clar!
Aşa că Mercedes-Benz i-a avertizat acum pe valeţii de parcare din întreaga lume: timpul vostru e pe sfârşite, veţi rămâne fără muncă din cauza lui S-Class!
Ce părere ai despre un asemenea sistem prin care trimiţi maşina singură să se parcheze?
0
1,323
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!