(VIDEO) Momentul reţinerii şoferului de Lada, care fugea de poliţie prin Nimoreni

31 Martie 2021, 19:26
Redacţia PiataAuto.md
După ce ieri ne-am minunat cu toţii de o urmărire aproape epică a unei Lada de către o Dacia Logan a poliţie prin satul Nimoreni din Moldova, şi v-am informat ulterior că poliţia a reţinut într-un final şoferul, care s-a dovedit a fi un adolescent de 15 ani, iar pedeapsa îi va fi aplicată în final nu lui, ci părinţilor săi, azi au apărut şi imaginile cu momentul reţinerii sale.
Imaginile au fost filmate de un trecător întâmplător, iar în ele se văd cei doi poliţişti, care i-au blocat calea Ladei cu Dacia lor, au deschis uşa şoferului Ladei şi l-au dat jos imediat pe acesta, punându-l la pământ. Unul din poliţişti pare să fi observat că e filmat şi pare să-l îndemne pe colegul său să fie mai temperat în acţiuni, însă oricum tânărul a fost pus cu faţa în jos şi i s-au pus cătuşele, fiind reţinut iniţial.
Unii comentatori au apreciat că poliţia ar fi fost prea agresivă cu adolescentul de 15 ani, însă, în momentul când poliţiştii urmăreau automobilul, aceştia nu aveau de unde să ştie vârsta celui de la volan, iar dincolo de asta, dacă acest tânăr de 15 ani dădea peste un copil în Nimoreni în toiul goanei sale de poliţie sau fuga sa se termina cu un accident în care avea cineva de suferit, probabil şi aceste comentarii ar fi fost mai puţine la număr sau n-ar fi existat deloc. Şi, apoi, de nenumărate ori poliţia din Moldova a fost criticată pentru exact opusul, că ar fi prea moale şi tolerantă cu şoferii agresivi, care fug de ea. Şi poate aici vine altă parte a monedei — ar fi avut poliţia la fel de mult curaj să acţioneze la fel dacă fugarul conducea nu o Lada, dar o altă maşină?

Tu ce crezi despre modul în care a fost reţinut şoferul de Lada în Nimoreni?
0
2,265
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!