(VIDEO) Noul sezon Formula 1 Drive to Survive s-a lansat azi pe Netflix

19 Martie 2021, 13:44
Ilie Toma
Filmul documentar Formula 1: Drive to Survive a devenit deja într-atât de notoriu datorită primelor două sezoane, încât e aşteptat de fani la fel de mult ca şi un nou sezon de curse prorpiu-zise din Formula 1. Cu un acces unic în culisele a tot ce se întâmplă în Formula 1, cu prezenţă directă la standurile echipelor, filmul prezintă excelent întregul puls al competiţiei, aşa cum ar merita el văzut cu adevărat.
În 2019 a fost lansat primul sezon al acestei producţii pe Netflix, care reflecta tot ce se întâmplase în Formula 1 pe parcursul anului 2018. Practic, documentarul se filmează pe parcursul unui întreg sezon de Formula 1 şi e lansat înainte de startul următorului sezon, la începutul anului următor. Aşa a continuat producţia producţia sezonului 2 în anul 2019 şi lansarea lui la început de 2020, iar acum cel de-al treilea sezon întruchipează tot ce s-a produs în 2020, anul cel mai dificil şi mai provocator pentru Formula 1 de mult timp încoace.
Au fost curse amânate la nesfârşit din cauza pandemiei, au fost câteva din cele mai grave accidente din istoria recentă, au fost drame care au adus unele echipe pe muchie de cuţit. Într-un cuvânt, noul sezon al serialului are mai mult ca niciodată de arătat, tocmai de asta fiind poate chiar mai aşteptat decât precedentele.

Iar astăzi acesta s-a lansat pe Netflix, toate cele 10 episoade ale sale fiind disponibile spre vizionare instantaneu. Mai jos includem ultimul trailer oficial al serialului, publicat de Netflix.
0
1,685
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!