Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Primele momente după accidentul de ieri de pe Albişoara: un rănit, iar Mercedesul fără airbag-uri

26 Martie 2021 - 15:44
Redacţia PiataAuto.md
Ieri vă informam despre un accident grav, produs între un Mercedes-Benz E-Class W211 şi un BMW X3 pe strada Albişoara din Chişinău, acolo unde unii şoferi încă mai continue să vireze cum se putea înainte de reparaţia străzii, dar cum e interzis acum. Solicitam, de asemenea, de la comunitatea noastră, dacă cineva are vreun video cu momentul impactului sau imediat după — să ne expediaţi pentru o publicare ulterioară.
Ei bine, azi am primit la redacţie un asemenea video, surprins la scurt timp după impact, de la vizitatoarea noastră, pe nume Daniela, fapt pentru care-i mulţumim. Acest video relevă că unul dintre ocupanţii din maşini a fost, totuşi, rănit, deşi ieri fotografiile şi comentariile martorilor sugerau că nimeni n-a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din video-ul de astăzi, putem vedea că un echipaj de ambulanţă a venit la faţa locului imediat, iar unul dintre ocupanţi a fost preluat de medici, cu semnele unei fracturi de braţ.
De asemenea, o studiere mai atentă a imaginilor de ieri a relevat şi faptul că Mercedesului nu i s-au deschis airbag-urile. După severitatea impactului, însă, acestea ar fi trebuit să se declanşeze, cel puţin cele laterale de tip cortină, care la acest model deja existau, nemaivorbind şi de airbag-ul frontal al şoferului. Însă maşina pare să nu fi avut nici un airbag declanşat, spre deosebire de BMW X3, căruia i s-au deschis toate airbag-urile.
Iar acest fapt ne duce cu gândul la o concluzie tristă — că Mercedesul a fost reparat anterior defectuos, fără ca cei care l-au reparat să se obosească să pună airbag-uri noi în loc, cu tot cu senzorii necesari. Şi din păcate asemenea maşini, care circulă pe drumurile Moldovei, nu sunt deloc puţine la număr.
Vedeţi mai jos video-ul surprins la scurt timp după impact. Din el se poate vedea, de asemenea, că şoferul de Mercedes era preocupat mai tare să-şi scoată plăcuţele de înmatriculare, decât să se asigure că cel rănit primeşte îngrijiri medicale cât mai repede.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter