(VIDEO) Şofer de Audi, a provocat un accident pe strada Albişoara din Chişinău şi a fugit

30 Martie 2021, 17:58
Redacţia PiataAuto.md
Un accident foarte neobişnuit s-a produs azi pe strada Albişoara din Chişinău, neobişnuit mai ales prin modul în care un şofer de Audi a făcut ca alte două automobile să se tamponeze.
De curând, pe strada Albişoara au fost instalate indicatoare metalice în locuri de separare a benzilor de circulaţie şi asta pentru a impune şoferii să nu meargă în afara acestora. Anume într-o astfel de zonă, imediat după un indicator şi înaintea altuia de pe sens opus, un Audi A3 de culoare albă a ieşit la o depăşire neregulamentară în afara benzii de circulaţie, şi a revenit brusc pe ea înaintea celui de-al doilea indicator, forţând o Toyota, care circula regulamentar, să ia brusc dreapta. În urma manevrei Toyotei, aceasta a acroşat automobilul care circula pe banda din dreapta şi care avea camera de bord, de pe care a şi fost filmat accidentul, în video-ul de mai jos.
Audi, însă, şi-a continuat deplasarea în viteză, fără a opri. Mai mult ca atât, un şofer care mergea în spate l-a ajuns din urmă şi l-a informat pe acesta despre situaţia provocată de el, însă, şoferul din Audi, după spusele acestuia, a manifestat indiferenţă totală. Acum cei doi participanţi nemijlociţi ai accidentului, vor transmite poliţiei materialul video şi numărul de înmatriculare al Audi, în speranţa că acel şofer va fi tras la răspundere.

Sursa video: Facebook / Grupul GBM / Pavel Popovici
0
5,425
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!