(VIDEO) Şofer de autobuz din Chişinău, filmat într-un duel de condus agresiv, cu tot cu oameni la bord

13 Martie 2021, 19:52
Redacţia PiataAuto.md
Un caz foarte discutabil a fost surprins azi pe una din arterele principale ale Chişinăului şi a implicat un autobuz de rută urbană, care avea şi pasageri la bord.
Autobuzul a intrat de pe banda extremă dreaptă în intersecţia cu sens giratoriu, chiar dacă avea intenţia de a vira la stânga, iar prima situaţie periculoasă a avut-o cu şoferul care filma chiar pe cerc, întrucât autobuzul a şi tăiat traiectoria pentru a vira spre stânga. Abia ce a urmat mai departe, însă, a stârnit adevărata revoltă, or, autobuzul a continuat să accelereze pentru a ajunge autoturismul, pe de pe banda stângă, după care l-a înghesuit spre marginea dreaptă a drumului.
Comentariile s-au încins repede, unii menţionând că şoferul de autoturism ar fi putut manifesta o atitudine mai înţelegătoare chiar din start pentru manevrarea unui vehicul de talia autobuzului, iar alţii au declarat că o asemenea manieră agresivă de condus nu poate fi în nici un caz tolerată din partea unui şofer de autobuz, a cărui grijă primară ar trebui să fie transportarea în siguranţă a pasagerilor.

Tu ce părere ai despre toată situaţia?

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Adam Dragos
0
5,369
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!