(VIDEO) Şofer de autobuz din Chişinău: ziua surprins traversând la roşu, seara şi-a parcat autobuzul pe trotuar

18 Martie 2021, 10:27
Ilie Toma
Un şofer de autobuz din Chişinău pare să se fi remarcat cu exemple nefaste de condus de două ori în aceeaşi zi, ambele exemple fiind suficient de revoltătoare şi dacă le-am analiza separat.
În jurul orei amiezii, la intersecţia străzii Albişoara şi Puşkin din Chişinău, autobuzul cu pricina a fost filmat traversând intersecţia la culoarea roşie a semaforului, iar pe deasupra a făcut-o şi de pe banda greşită. Din video-ul de mai jos se poate vedea că autobuzul nu încetineşte şi traversează de facto intersecţia la secunde bune după ce direcţia sa de deplasare avea deja semaforul roşu aprins. Din fericire, un şofer din faţa sa a aşteptat trecerea autobuzului până a începe manevra de deplasare şi astfel nu s-a produs vreun accident.

Paradoxal, dar în seara aceleiaşi zile de ieri, acelaşi autobuz, din câte putem distinge din imaginile cu numărul de înmatriculare, a fost surprins parcat la staţia terminus de pe str. Vasile Alecsandri, la distanţă de un cartier de locul unde a fost surprins trecând la roşu în aceeaşi zi. Paradoxul e modul în care şoferul a ales să-şi parcheze ditamai autobuzului. Nu pe carosabil, în spaţiul special rezervat staţionării autobuzelor, ci pe trotuar, urcând vehiculul imens pe trotuar, fără a-i păsa că distruge astfel bunul public, nemaivorbind de încălcarea regulamentului de circulaţie rutieră.
Aşa cum spuneam, fiecare din aceste încălcări separate e suficient de revoltătoare, dar când un singur autobuz e surprins în asemenea ipostaze, de două ori în aceeaşi zi în Chişinău, asta denotă un fenomen periculos, fenomen la care noi zicem că ar trebui să reacţioneze atât poliţia, cât şi cei de la Parcul Urban de Autobuze.
Sursa video: Facebook / grupul Accidente Rutiere Moldova
Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112
0
4,553
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!