Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şofer ucrainean de camion, filmat în Polonia cum conduce beat dintr-o barieră în alta a autostrăzii

29 Martie 2021 - 19:34
Ilie Toma
Un şofer ucrainean de camion a fost surprins ieri în Polonia într-o ipostază revoltătoare şi periculoasă. Acestea înainta pe autostrada S8, dintre Varşovia şi Wroclaw, pe o traiectorie haotică, mergând la început în zig-zag, dintr-o parte în alta a drumului. Mai mulţi şoferi l-au observat şi au anunţat poliţia, încercând a menţine o distanţă sigură faţă de acesta, iar pasagerii din câteva automobile l-au şi filmat. În următoarele minute, situaţia s-a agravat şi mai mult.
Camionul a început nu doar să folosească toate benzile autostrăzii, ci şi să acroşeze barierele de pe aceasta. Traiectoria acestuia a devenit şi mai severă şi haotică, camionul practic oscilând dintr-o barieră în alta, lovindu-le în repetate rânduri pe acestea, fără a opri.
Într-un final, camionul a fost oprit de poliţie. Şoferul s-a dovedit a fi un cetăţean al Ucrainei, în vârstă de 28 de ani, de la care se simţea un miros puternic de alcool. Atunci când l-au supus testului alcoolscopic, poliţiştii polonezi au rămas înlemniţi — acesta avea o alcoolemie de aproape 3 mg/L în aerul expirat, nivel la care la majoritatea oamenilor survine coma alcoolică, iar la unii chiar moartea!
În rezultat, şoferul a fost arestat, iar camionul său — imobilizat la o parcare specială. Dată fiind gravitatea faptei sale, şoferul ucrainean ar putea sta o perioadă bună după gratii în Polonia.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter